23 July 2012

kitchen cabinet

Tahun lepas, kami pasang tile kat porch + cat rumah sekali. Alhamdullilah, ada lebih bajet sket thn ni, kami pasang KC. Bkn apa, dah 3 thn duk rumah ni, tapi kitchen .. tak tau nk kata cam ner. Lg pun bila anak dara semakin membesar nie, semakin rajin dia menolong kat kitchen. Takut pulak jadi benda2 tak sepatutnya. So, nak tak nak, kena la buat jugak..

Pk punya pk, last2 kami decide buat je la kat kithen area sedia ada. Ada gak idea nak tambah belakang, tapi kos dia tak ter'cover' dengan bajet ciput kitaorang nie..

sebelum..



selepas...
ok la kan.. :)

lagi gambar kat sini

4 comments:

Zuhaini said...

cantik kaler...

Khairul Anwar Abu Mansor said...

handle tue ramai orang minat

'Asyida said...

Cantik,,,brapa RM total ek?

dean-eyza said...

Total cost under 7k. Termasuk dapur, hood, table top.